Sådan forhindrer du microsoft edge i at blive brugt til deling

Hvordan man

Du kan hurtigt stoppe eller deaktivere pop-up’en “Microsoft edge bruges til deling”, der vises, når du lukker Edge-browseren. Sådan gør du.

En af de bedste ting, Microsoft har gjort i et stykke tid, er at frigive en helt ny Edge-browser, der er baseret på Chromium-browseren. Den gamle Edge-browser var ret god, men den nye er bedre og kan endda konkurrere med Googles Chrome-browser, når det kommer til funktioner, webkompatibilitet og ny teknologi. Med hensyn til hastighed og batterilevetid er den nye Edge Chromium-browser bedre end nogen anden.

Som alle browsere har Edge indbygget deling. Du kan hurtigt dele websider med venner og familie. På grund af denne nye funktion ser nogle Edge-brugere nu meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling”. Når du lukker Edge-browseren, vises en pop-up-meddelelse med teksten “Lukning af Microsoft Edge kan forhindre, at nogle elementer deles”. Som det fremgår af meddelelsen, giver nogle delingshandlinger i baggrunden ikke mulighed for at lukke Edge-browseren med det samme. Edge-browseren lukkes ikke, før du klikker på knappen Luk alligevel.

Generelt er denne pop-up-meddelelse ikke et stort problem. Den kan trods alt lukkes med et enkelt klik. Men hvis meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling” bliver ved med at dukke op, kan det være besværligt at lukke den manuelt. Heldigvis kan du hurtigt stoppe pop-up’en “Microsoft Edge bruges til deling” fra at dukke op igen.

Denne korte vejledning viser dig, hvordan du kan stoppe eller deaktivere meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling” i din Microsoft Edge-browser.

Stop pop-up-meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling”

Hvis du vil forhindre eller stoppe meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling” i din Edge-browser, skal du deaktivere delingsfunktionen. Nedenfor er der en vejledning i, hvordan du gør dette.

  1. Åbn Edge-browseren.
  2. Klik på Menu (….)ikon.
  3. Vælg indstillingen Indstillinger.
  4. Vælg Udseende i sidebaren.
  5. Se efter indstillingen “Vis deleknapper”, og slå den fra.
  6. Genstart Edge-browseren.

De samme trin er beskrevet lidt mere detaljeret nedenfor.

Først skal du starte Microsoft Edge-browseren. Det kan du gøre ved at klikke på Edge-ikonet på proceslinjen eller ved at finde det i menuen Start. Når browseren er åben, skal du klikke på menuen øverst til højre (…) ikonet og vælg indstillingen Indstillinger.

På siden Indstillinger skal du vælge Udseende i sidebjælken. Rul nedad på højre side.

Luk derefter Edge-browseren, og åbn den igen for at kontrollere, at ændringerne er blevet anvendt.

Du er nu færdig. Fra nu af vil du ikke længere modtage pop-up-meddelelsen “Microsoft Edge bruges til deling”.

Håber det hjælper.

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i kommentarfeltet nedenfor.

Se også: Sådan ændrer du Microsoft Edge-browsertemaet

YouTube video: Sådan forhindrer du Microsoft Edge i at blive brugt til deling


.

Rate article
Vi leverer detaljerede Windows-vejledninger af høj kvalitet